Automate your Marketing
with Womplify




 
Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Oct-2009 00:56 Email | Share | | Bookmark
Jom lawat blog baru

Salam semua....lama sungguh tak diupdate fp ni....bukan taknak update...bila beriya2 nak update aleh2 fp hang.....adoi hangin jugak la sebadan.....hehhee
so akhirnya teman decide nak buka semula blog yg dah teman tinggalkan sekian lama...so kawan2 beaders yg kerap / kadang2 / sesekali masuk ke fp teman ni boleh mulai hari ini melayari blog baru teman..di http://mirabeads-azi.blogspot.com

Semua hasil kerja teman selepas ni boleh ditonton di sana...tapi fp ni tetap ada utk rujukan hasil2 kerja terdahulu.

JUmPa Di SANA.........................................


Monday, 28-Sep-2009 00:37 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri

Rasanya belum terlewat utk saya mengucapkan Salam Aidilfitri , maaf zahir batin kepada semua pengunjung setia, pengunjung bicara dan pengunjung senyap..di fp ini. Terima kasih di atas sokongan semua sepanjang penglibatan saya dlm dunia `beading' ini. InsyaAllah berkat doa dan sokongan dpd semua saya akan terus berkarya di sini......

Hari ni baru berkesempatan meluangkan sedikit masa menulis di sini....hasil jahitan ada lagi yg belum diupdate walaupun hasil yg simple2 ..tetap saya akan kongsikan di fp ini.....insyaAllah saya akan cuba uploadkan secepat mungkin.

Ok semua jumpa lagi......


Monday, 7-Sep-2009 02:46 Email | Share | | Bookmark
Rosie

Tajuk kali ni takde kaitan dengan nama tuanpunya baju....sekadar memadnkan warna baju dan bunga2 pink dan meroon yg dijait dihujung dengan.....

Ok nanti kita jumpa lagi...nak sambung menjahit...terdengar lagu raya ..hikhik..bilala aku boleh hiaskan manik2 dibaju ku pula.......





Monday, 7-Sep-2009 02:40 Email | Share | | Bookmark
Mutiara lagi...

Harap2 pengunjung fp ni tak bosan dengan pattern yg hampir sama..sy akan update juga wlpun pattern yg sama..sekadar berkongsi..mungkin pemilihan warna boleh membantu..

Membebel pulak pagi2 ni...dlm kekalutan menghabiskan tempahan....hikhik..byk lagi tak settle ni..kekadang kebuntuan idea utk dijahit..lantas fp beaders la jadi rujukan mana tau kot2 idea boleh mari..hehehe

Ok sekadar berkongsi mutiara iringan kali ini dijahit dihujung lengan dan leher..di bahagian leher saya jahitkan sedikit manik tabur sekadar memeriahkan ......










Monday, 31-Aug-2009 00:22 Email | Share | | Bookmark
Hijau....

lAst update utk hari ni.....mengantuk ler pulak......
Hijau lagi.....jangan tak percaya si empunya baju baru berusia 12 tahun....jahitan di leher dan lengan....lengannya ala2 spa Q gitu.....






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net