Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Aug-2009 00:16 Email | Share | | Bookmark
Iringan Mutiara ..lagi...dan lagi...

Kali ni Iringan Mutiara utk Laila.....permintaannya simple jer tapi make sure ada warna purple sbb nak padankan dengan persalinan keluarga utk Aidil Fitri nanti....hujung lengan dan leher.



Sunday, 30-Aug-2009 23:23 Email | Share | | Bookmark
Manik tabur utk si Kembar

Sepasang baju lagi dpd pasangan kembar.....yang ni baju utk adik..kakaknya tak siap lagi.....thanks sudi hantar..Jahitan di hujung lengan dan bahagian bawah baju.....





Sunday, 30-Aug-2009 23:17 Email | Share | | Bookmark
Sweet leafs

Lama dah tak buat pattern ni. Atas permintaan tunapunya baju yg juga sebelum ni saya buatkan pattern yg sama....tq sudi lagi menghantar baju kepada saya....



Sunday, 30-Aug-2009 23:11 Email | Share | | Bookmark
Iringan Mutiara

Salam semua....Selamat Menyambut Kemerdekaan Negara yg ke 52 Tahun........

Dah berapa kali cuba update kat rumah ni tp hajat tak kesampaian...hehe so kali ni baru sempat nak update a few hasil kerja terkini...walaupun kebanyakannya pattern ulangan dan simple ajer tp nak share jugak kat sini....tak leh nak story panjang....banyak lagi jahitan yg nak diselesaikan....






Thursday, 20-Aug-2009 08:19 Email | Share | | Bookmark
SaLaM RaMaDhAn

Salam semua.....salam ramadhan dpd saya dan keluarga. InsyaAllah dpt lagi kita bersua dengan Ramadhan tahun ini....syukur kepada Nya.
Atas keterbatasan masa, saya tak sempat nak upload beberapa hasil jahitan yg telah selesai..pattern yg simple2 ajer....insyaAllah saya cuba upload dlm masa terdekat ni...
Saya juga mohon maaf kepada kawan2 yg minta diadakan kelas asas jahitan manik..bukan tak sudi tp rasa dah tak cukup tangan ni membahagikan masa dengan tempahan yg diterima...alhamdulillah rezeki murah tahun ni...
Pada rakan2 yg meninggalkan komen di fp ni...terima kasih...insyaAllah saya akan cuba tinggalkan komen rumah teman2 nanti....hehhe..sambil meninjau dan mencari idea terbaru...

Dan pada para beaders semua...dptkan la buku terbaru Pn Rosita.....walla memang best kali nih....pueh hati den membeleknya..dlm sibuk2 menyusun manik tu sempat lagi khusyuk menelaah buku tu.....memang the maveles....

LaStLy.......TuNgGu Ye UpLoAd TeRkInI dArI mira05.fotopages.com


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net