Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Sep-2008 06:52 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Salam untuk semua pengunjung fp ini.....terima la salam aidilfitri saya utk anda semua..sorry la tak sempat nak buat e-kad kat sini...baru hari ni abis jahit semua baju tempahan...tinggal sendiri punya baju jer malam ni baru nak pk nak buat camna.....

Nanti lepas balik cuti raya saya update kan all the design k!!!...hari ni photobucket cam ada problem jer....so kena la KIV dulu.

Pada rakan2 yg akan menempuh perjalanan jauh untuk menyambut aidilfitri...berhati2 di jalanraya....jangan lupa update hasilkerja lagi lepas raya nanti.....

So jumpa lagi ..........


Friday, 19-Sep-2008 07:09 Email | Share | | Bookmark
Rainbow pyramid

Yang ni baru pagi tadi siap lepas bersahur......hujung lengan 2 tingkat..yg atasnya saya buat manik pintal jer....bawahnya buat pyramid 1 color...guna manik rainbow..so kita namakan dia rainbow pyramid......





Friday, 19-Sep-2008 06:56 Email | Share | | Bookmark
Simple...

Hijau lagi...yang ni simple jer as per owner request...buat kat hujung lengan beriring 2 layer dan bawah baju.....kain yg teramat la nipisnya....sabar je la...tp siap jugak.....



Friday, 19-Sep-2008 06:39 Email | Share | | Bookmark
Pearl Of The Orient

Yang ni entry tema hijau lak...atas permintaan tuan punya badan minta guna manik2 pearl...so saya gunakan pearl perlbagai saiz. Sesuai dengan lokasi kami di utara tanah air.....terhasil la Pearl Of The Orient...happy viewing.....







Friday, 19-Sep-2008 06:22 Email | Share | | Bookmark
Lagi Raya entry.....

Hi..lagi raya entry...kali ni entry ala2 pinkish...tahun ni 2 color kegemaran cust - pink dan hijau...so kena ada byk2 koleksi manik2 yg seangkatan.....yang ni dua2 dah serahkan pada tuanpunya badan....so jumpa lagi...

Yang ni buat 4 dara....kombinasi pink dan gold....baju kebaya....siapa lagi kalau tak regular customerku yg minat sungguh berbaju kebaya.....





Yang ni pulak beriring 2 layer......baru nak cuba jahitan ku ..alhamdulillah dah dptpun tempahan kedua dpdnya....





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net