Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Sep-2008 08:19 Email | Share | | Bookmark
Raya entry........1

Salam semur..lamanya tak update sini..bersarang2 dah......tak menang tangan la ni..dengan jahitan, dengan kerja ofis dan rumah...huru hara sikit sejak pembantu takde nih..... tp jahit manik tetap onnnnnn.....hehhee..

Tahun ni byk gak dpt tempahan ..alhamdulillah....pada yg dah terima semula jahitan tu harap berpuashati..pada yg belum siap tu harap sabar menanti.....tengah dok pulun la nih....

Tak mau story banyak...yg ni update dulu.....regular customer...buat sweet leaves version pink...baju kebaya......ok nak chow dulu..nanti update lagiiiii







Quote:
pada kawan2 beaders yg memberi komen pada entry2 yg lepas...thanks...tak sempat nak menjawab satu persatu....anyway selamat meneruskan ibadah puasa moga kita sama2 mendapat keberkatannya....aminnn...


Wednesday, 30-Jul-2008 00:38 Email | Share | | Bookmark
A'miera Blossom Ver 2

Salam semua ..

Yang ni new version of A'miera Blossom.....simple jer pattern ni....so guys ..enjoy yer...coming soon lagi yg lain2.....penat ni mengejar dateline...sbb tempahan raya dah mula sampai plus plus yg sebelum raya....

Pada yg bajunya masih belum siap..harap bersabar yer......tengah tekan gear 4 ni....so jumpa lagi.....


baju ori nya color cam dlm gambar niii..



Buat bahagian bawah baju menjalar ke atas.......





Lastly....bahagian hujung lengan dengan pattern pyramid yg masih disukai ramai.....





Friday, 18-Jul-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
Latest Project


Hello semua.....lama tak update yer....banyak sangat project ongoing disamping tugas2 harian...kadang2 tak terkejar dek tangan......bila pegang jer baju...mata mula mengantuk ..last2 sejam je menghadap manik dah terlena....

Pada yg masih menunggu baju utk disiapkan harap bersabar.....sedang berusaha menghabiskan insyaAllah akan sampai giliran anda.....

Untuk kali ini sempat update yg ni....dah lama terperam baju ni kat tangan akak nih....minta maaf la yer Ngah....jgn serik nak antar lagi kalo dah berkenan

Manik tabur diselangseli ngan bunga...buat kat hujung lengan jer..tu pun tak siap 100% lagi....bahagian bawah baju just simple manik pintal.......so till then....jumpa lagi....








Tuesday, 24-Jun-2008 10:02 Email | Share | | Bookmark
Raja Sehari

Ari ni updates baru khas untuk bakal raja sehari Cik Azimah kita...pasni kena panggil puan ler pulak.....

Minta buat yg simple2 jer...idea asal dpd fp kak hazie..pastu ubah ikut citarasa sendiri....jom tengok









Quote:
ija, juna , beauty - thanks masuk melawat...pertama kali sebenarnya buat baju bunga2 gitu....


Thursday, 19-Jun-2008 09:54 Email | Share | | Bookmark
Kain Pasang 18.6.08

Kalau berminat nak beli kain pasang atau tudung boleh masuk ke kedai online saya di cn

http://pekanrabu.yforum.biz/aneka-kain-dan-tudung-f5/azi-collections-kain-baru-masuk-lagi-24608murahmurah-t196.htm


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net