Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-May-2008 09:42 Email | Share | | Bookmark
Pink Wired Flower

Salam..jumpa lagi.....update kali ni gambar tak berapa jelas sbb guna camera handphone jer. Tengah kumpul duit nih nak rembat digital camera....sabo..sabo...
Entry kali ni simple jer....guna cara jahit tali air jer...tp kenala lukis dulu di bahagian bawah baju dengan corak akan2 bunga then main dengan color jer la....kat hujung lengan saya buat manik pintal follow baju punye color....this kain very the nipis so memang truly kena hati2....anyway ...enjoy viewing.....


Jumpa lagi....




Quote:
thanks to all yg datang melawat..datang la lagi yer..dlm proses mengemaskini...
juna...nanti akak jawap ye tag tu....

nora - jom la try buat yg free line ni...best jugak...
shida - nice collection...keep on beading...


Tuesday, 13-May-2008 09:40 Email | Share | | Bookmark
Lama dah tak update..

Bersarang dah fp saya ni yerk

Ni yang baru last week siap....minta tuanpunya baju tolong snap kan gambar so dpt satu je yg sesuai utk ditayangkan kat sini....leh la kot buat pengubat rindu....

Tak tahu nak bagi nama apa....baju kebaya..buat kat belahan dan hujung lengan then kat tengah buat double queen ...copy kak muzz nye....kat gambar ni nampak ckit jer kat hujung atas tu......

Ok la kita jumpa lagi nanti...........(ni nak update jugak buat lepas rindu......geram tengok umah org lain update cantik2......... )


Quote:
beauty...tq atas jemputan ke prgm jumpa2 beaders....tak berani nak janji kena tengok jadual dulu..apa2 nanti kita update yerkkkk






Monday, 7-Apr-2008 07:30 Email | Share | | Bookmark
Salam......

Salam semua...

Kepada peminat2 bead yg kerap berkunjung ke fp saya.....saya mohon maaf - untuk sementara waktu saya tak boleh nak update fp saya dengan latest beadings collection.....digital camera dah kena kebas dengan penyamun yg masuk ke rumah sabtu lepas..tensen betul bila mereka menyelongkar barang2 kita depan mata sendiri ..rasa macam nak jer.....tp demi memikirkan keselamatan diri dan anak2....biarlah mereka ambil apa yg mereka nak...hanya Allah yg akan membalasnya.....Alhamdulillah kami sekeluarga selamat......

Kepada yg berminat utk menghantar tempahan jahitan..sila email ..insyaAllah...saya akan feedback secepat mungkin...so sementara tu...........keep beadings U all.... :

Quote:
kawan2 beaders semua - thanks a lot for your support....life must go on....


Thursday, 3-Apr-2008 09:35 Email | Share | | Bookmark
Pintal 2 layer with blue Eye Drops

2nd update....

Boleh kot nama kat atas tu...hehhee...I'm not good in givings namesla....buat manik pintal 2 layer di bahagian bawah baju keliling dan hujung lengan 1 layer jer plus ngan labuci tabur.....kat leher tu nampak macam titik titik ayor mata pulak tu yg panggil eye drop tu....

Yang ni baru je siap semalam..dah serah kat tuanpunye...minta maaf le sbb lambat sikit ..almaklumlah ambe ni buat part time aje....kalau jait cepat2 sangat takut nanti kualitinyer kureng......apapun harap tuanpunye suke dengan hasilkerja ambe yerk...sudi2 la menghantar lagi...


Pada yg bajunye masih di tangan ambe...sabo yer....tengah dok berhempas pulas mengabihkan la nih.......got to go now..see U all next updates....biler yer...tuNGGUUUUUUU......










[quote]
VIP doorgift & juna - tq & rajin2lah lawt fp saya yg tak seberapa ni


Thursday, 3-Apr-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark
LK in the house ........

I'm back again!!!!!!
Lama gak tau update rumah ni.....buzie buzie ler.....asyik dok tengok member2 beaders yg lain dok update rumah masing2......jeles ler pulak..hehehhe......

Kali ni just a lama2 punye design..LK in the house as per customer request...buat kat hujung lengan dan bawah baju keliling....


LETS SEE NEXT.......



[quote]
beauty - jom la cuba buat LK ni..boleh tukar2 idea /color matching


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net