Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Feb-2008 05:05 Email | Share | | Bookmark
Viva de Camelia

 
 
 
View all 6 photos...
Dah lama tak tengok beaders buat viva kat baju.......so akak ter decide buat pattern viva kat hujung lengan baju nih....ni baju sendri jer....asyik pulun buat kat baju org ....teringin lak kat baju sendiri....hehe..jangan marah aaaa

Kat depan baju cuma hightlight kan bunga2 nye plus buat bunga camelia kat tengah....belajar ikut buku Pn Rosita....credit to her.....

So all beaders....happy viewing............









Monday, 4-Feb-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Kasih - for mama Haziq

 
 
 
View all 4 photos...
Congratulation for your new born Haziq!!!

So for you....I decided buatkan lingkaran kasih....pattern biasa untuk hujung lengan dan bawah baju....baju kebaya pendek.....cuma lingkaran kasih yg ni akak letakkan labuci bunga mangkuk di celah2nyer.....bagi shining lebih sikit....tempias gak ke rice beads tu....so rice beads cream pun sesekali pandang ada biasan warna merah ati.......hope U like it!!!






[quote]

muz - kita sama2 belajar.....and I alwiz agreed wth this phrase ...practice make perfect.....


Thursday, 31-Jan-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
Alunan merah hitam...

 
 
 
View all 6 photos...
.....memula dpt baju ni tuannya dah bagitau...buat yg paling ringkas dan tak nak labuci....hmhmhmhmmmm so ni la hasil yg paling ringkas untuk anakanda kak ani....harap suke
Baju labuh dua lapis..kain nipis ya amat....dlm color merah luar color hitam so akak matching color merah, hitam dan silver je .....buat manik pintal di lengan dan pada belahan baju. Patu bawah baju dan hujung lengan buat alunan manik yg paling simple......








Monday, 21-Jan-2008 09:10 Email | Share | | Bookmark
Ala...ala Andromeda Bunga Merak......

 
 
 
View all 5 photos...
Salam semua....lama tak mengupdate kat sini...

Kali ni baju kurung ala ala Andromeda Bunga Merak dpd msd noraini......ubah sikit bunga kat lengan ...corak pelangi dan buat manik tabur atas dan bawah bunga....penat nak menabur rupanyer yer.....anyway ini la hasilnya....I like it !! (kena puji sendiri dulu hehhe)

Ambil masa yg agak lama juga nak menyiapkan baju ni..... ..but at last walla...siap jugak ...harap pn sady suka..ini adalah baju ke3 dpd jenis kain yg sama, warna berbeza...so kenalah akak buatkan corak yg berlainan utk setiapnyer....

Ok to all beaders..happy viewing......







Friday, 11-Jan-2008 04:16 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah & Selamat Tahun Baru

[b]Salam Tahun Baru untuk semua penggemar2 beads sekelian. Moga tahun baru ini akan membuka lembaran baru utk semua dan idea2 baru kepada beaders lain utk sama2 menghasilkan ciptaan2 menarik utk dikongsi bersama.....


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net