Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Aug-2009 23:58 Email | Share | | Bookmark
Ku LiHaT hIjAu...

Teringat lagu Zainal Headwind....baju kebaya hijau ni saya jahitkan manik tabur depan ke bawh dan hujung lengan.....ok tak bley story panjang banyak lagi yg nak dimanikkan...







Friday, 24-Jul-2009 06:12 Email | Share | | Bookmark
TuLiPs

Personally masa dihubungi oleh customer ni...teruja juga sbb dari jauh nun di pantai timur berhajat utk cuba hasilkerja tangan ni....risau pun ada takut tak mengikut citarasa.....kain ni agak simple ..sutera dengan design tulips....hmmm suka tengok tulips....so cust minta dibuat tulips2 di hujung lengan dan bahagian bawah....hmm..diri ini tak pernah lagi merealisasikan bunga2 tulips ni....berhari2 memikirkan macamana la nak penuhi permintaan ni...almaklum la selalunya jahit yg ringkas2 jer.....lastly terhasilkan corak sebegini..tulips2 di celah2 taburan manik......bila dah siap nampak cantik pulak.. (angkat bakul hehee)

Gembira di hati bila tuanpunya suka dengan hasil kerja ini dan menghantar sms.....nanti saya hantar selai lagi yer.....hmmm..apa lagi yg mampu diucapkan oleh si tukang jahit selain dpd jutaan terima kasih kerana masih mempercayai hasil kerja tangan ini....

Wah..panjang lak cerita nya....ok kawan2 sila2 la cuci mata......seronok pulak main manik tabur ni..tunggu yer pasni taburan hijau pulak.......

HiGhLiGhT bahagian tengah badan



HuJuNg LeNgAn





BaWaH BaJu



Thursday, 16-Jul-2009 05:57 Email | Share | | Bookmark
Mutiara Rona Merah..

Sesuai ke tajuk nih???...boleh la...actually baju nye yg rona merah.....minta hiasan manik di hujung lengan bertingkat...pesan awak tuannya ..... guna manik2 bulat jer tau....nampak cantik sikit banding ngan yg cylinder....hhhmmmmm....permintaan perlu ditunaikan....nasib baik dlm simpanan ada pelbagai round beads yg boleh digandingkan dengan si rona merah....

Ini lah hasilnya..bahagian bawah saya gabungkan 3 color round beads..silver, black, chili red....pastu tu tingkat atasnya saya buat iringan mutiara pelbagai saiz (dpt idea dpd sifu nora...tq kak).....

Tunggu yer nanti update lagi..dah cukup masa nih......





Thursday, 16-Jul-2009 05:53 Email | Share | | Bookmark
Tudung lagi...

Ari ni tengahari free sket...disebabkan berpuasa so ada la masa nak mengupdate fp nih....

Pose tak boleh celetoh panjang2....ni sehelai lagi hiasan manik di tudung yg sempat dibuat.....ada selai lagi..sabar yer kak....insyaAllah akan diselit2kan antara jahitan tempahan raya nanti......sorry yerk...





Monday, 13-Jul-2009 05:50 Email | Share | | Bookmark
Iringan Mutiara

Bersawang ke rumah saya nih?...tak lagi kot...sang lelabah baru survey2 sesuai ke idak buat umah kat sini...

Maaf la kawan2 tak sempat nak update rumah ku ini..kesibukan melanda..baru tukar functional task kat opis....so banyak benda2 baru nak kena tengok....terasa 9-5 tu ngam2 je utk settlekan tugas hari tu....tu pun kekadang kiv dulu..hehhe..jangan mare boss....
Kat umah lak sibuk ngan anak2 dan tempahan raya yg semakin menimbun.... sempat ke aku nih????... ..insyaAllah ..so kepada yg dah menghantar baju2 pada diri ini utk di bling2 ..tunggu yer giliran masing2...dan untuk makluman semua temapahan HARI RAYA akan ditutup pada 15hb July ini.....kecuali yg dah berjanji verbally tp baju dak siap lagi......yg baru nak cuba hasil karya ini....pastikan anda cop tempat sebelum atau pada 15 July ni..selepas itu tempahan masih lagi diterima tetapi siapnya selepas HARI RAYA..maaf la yer....tuan tanah ni dah janji kat anak2 nak jait sendiri busana kurung tahun nih....janji kena la kota kan hehhe...

Pada teman2 beader yg meninggalkan komen di sini...terima kasih bebanyak kerana sudi datang melawat rumahku ini....insyaAllah di kesempatan lain akan ku jawap komen2 mu itu...

Ok tak mau celoteh panjang...ni update utk hari ni.....busana dpd teman kakak nun di selatan....ada lagi tetapi akan diupdate kemudian...so jumpa lagi......








Quote:
bnb - tu la psal...hasil yg ringkas2 jer..dah pi umah awak nice...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net