Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Jun-2009 02:14 Email | Share | | Bookmark
Ruby Bling Bling

Hari ni nak update heavy version sikit....heavy skit jer..
Baju ni baju moden kain nipis senipis kulit bawang..baju dah siap dengan lining sekali so bila empunya minta buat kat leher....mulala kepala dok pk nak wat camna supaya lining tak terjahit sekali....ambik masa sikit utk siapkan baju ni almaklum la kite ni part time aje....night time bila takde mood memang tak sentuh langsung manik2 tu...tp alhmadulillah siap jugak la adernya baju ni.....so tak mo cite lagi...layannnnnnnnnnn.........



Bahagian hujung lengan dan leher. Hujung lengan kite jaitkan manik iring selapis dan susun kristal dan layankan sikit manik2 silinder...so tangan baju elok jer memberat di bahagian bawah...pada kite sedap ler bila pakai..hehhe..leher plak...buat tengah atas ke bawah..empunya kata tak payah jait keliling leher sebb pakai tudung..so kite jaitkan tengah tu panjang sikit ke bawah dan guna kristal + ngan pearls pelbagai saiz..baru nampak sikit bling2 nyer....ok tak?



Yang pi pulak kita highlightkan sekelompok bunga di bahagian bawah baju bagi nampak lebih bling bling....



Leher dia...



Quote:
Ernie,izan72,dana,farah - thanks
nisa - kain nipis nih mencabar skit perlu lebih hati2 berbanding ngan kain yg agak tebal sikt..tak gitu kawan2...cuba dulu baru tahu....


Wednesday, 3-Jun-2009 06:15 Email | Share | | Bookmark
Biru Ceria....

Tak tau la nak letak tajuk apa...tak creative langsung nak pilih nama.....

Biru ceria pun sbb baju ni nampak ceria lepas dimanikkan..hehe....actually baju ni baju lama, tuanpunye nye minta di bling2 kan dihujung lengan bahagian sulam2 tu supaya naik seri balik.....memang naik seri pun (sapa lagi nak puji....)

Saya ikut jer pattern bunga tu dengan susunan manik dan tambahkan bahagian tengahnya dengan manik2 bulat biru dan silver.....dah siap!

Dah serahkan pada tuannya...lepas belek2 dia suruh tambah pulak bling2 bahagian bawah, so bawak balik la ke rumah semula....ni tengah dlm proses upgrade bahagian bawah ..just simple beading..ikut jer sulaman yg sedia ada....tambah manik nampak bling2 nyer....

Ok cukup dah cerita nya.....nanti pulak kita update yg lain !!!!





Monday, 1-Jun-2009 09:17 Email | Share | | Bookmark
Beralih angin....

Tajuk macam org merajuk jer yer...hehhe...masih dengan beads jugak..tak beralih ke mana pun...cuma kali ni cubaan di tudung pulak...simple jer....tp nanti nak try gak tudung beauty tuh...hehhe

Ada cerita pasal tudung ni...nak kena minta ampun banyak2 kat tuannya...dah lama tersimpan, hampir setahun dah kot ....asyik tergendala jer....bila pegang ..ada org antar baju..kita pun jait la baju dulu....last2 bila tuannya tanya...baru padan muka cepat2 siapkan...nasib baik kakakku faham situasi diri ku ini...tqvm dear....sabaq yer 2 helai lagi akan menyusul tiba......





Monday, 1-Jun-2009 06:13 Email | Share | | Bookmark
Jejari Pearl lagi...

Bersawang tak fp nih?..hehhe..maaf la kejap ada ...kejap hilang....bila sempat kita upload....bila diam tu maknanya sibuk ler.....tambah pulak dengan photobucket yg lembat..elok2 tengah download...hilang..haru...

Ok tak mau cite panjang....ingat lagi baju jejari pearl utk kembar ari tu?...yg ni utk kakaknya pula, corak sama, kainpun sama cuma lain warna jer..so njoy...





Tuesday, 12-May-2009 08:41 Email | Share | | Bookmark
Jejari Pearl utk si kembar - baju adik

Kali ni entry untuk si kembar....memula saya upload gambar baju adiknya dulu. Pattern yg sama 'jejari pearl'...just a simple entry....baju mereka hampir serupa corak nya ..color jer berbeza...nanti bila sempat saya upload kan baju kakaknya pula. Manik dijahit di hujung lengan dan bawah baju.....puas jugak la buat keliling baju dengan kainnya yg lembut..hehhe..anyway ....dah siap pun....





Quote:
zura - thanks
AR - tadak masalah..sila la copy2 kita pun kdg2 carik idea kat umah org
izan72 - tq...hari2 jugak masuk umah awak..carik idea..
yan - tq ...dah masuk dah pun...nice..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net