Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-May-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Iringan teardrops

Sorry aaa kawan2 gambar ni color kurang memuaskan..almaklum guna camera hp jer...
Actually color baju maroon....nak buat kat hujung lengan jer....since nak cepat, saya buat yg simple jer....guna teardrops kecil2 .....memula rasa pelik .....tp bila dah siap ok gaks...hehhee njoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Quote:
a.rimba - tq. menyepi carik ilham..
dana - x ilang....ada je....tak sempat nak update!


Quote:
eeda- leh copy...sesekali bila nak cepat siap, kenalah carik jalan lain....hehhe


Tuesday, 12-May-2009 01:55 Email | Share | | Bookmark
Etnik Nusantara

Hai semua

Bersawang dah fp saya ni yerk!!!! Lama sungguh idak mengupdatenye.....tak menghilang masih lagi dengan kerja2 beading cuma masa terbatas untuk diluangkan kat sini tapi hari2 masuk fp beader2 lain...cari ilham...

Alkisahnya...terkilan jugak tak sama2 dengan geng2 beaders semasa pertandingan hari tu....ada tugasan yg perlu dilunaskan ...insyaAllah next time nak join...jangan lupa panggil yerk..

Hasil kerja kali ni simple2 jerk ...ada beberapa baju yg akan saya updatekan nanti....tengok pada kesempatan yg dpt saya luangkan ...hehhe I'll try my best...nama etnik nusantara ni tetiba jer datang pagi ni terus je bagi kat pattern ni walaupun sebenarnya pattern simple biaser jer.....so tengok2 la yer ....







zue - dah masuk....nice....nanti nak blaja sulam jugak
BNB - ha...ha.....


Friday, 13-Mar-2009 06:37 Email | Share | | Bookmark
Jejari Pearl

Lama tak update......ni dah lama siap tp baru hari ni sempat masukkan kat sini. Personally suka tengok color ni. Ingat dulu saya ada buat jahitan diberi nama jejari...yg ni cuba tambahan saja dpd pattern jejari tu.....tambah pearl saje.....tuan baju pun nak yg simple2 sbb teruja dengan temannya yg kerapkali bajunya dihiasi manik di hujung lengan. 'Alhamdulillah...akak suka....simple....'......yg tukang jahit ni pun lagi suka la...hehhee

Orait tak boleh nak sembang panjang.....byk lagi tugas yg perlu diteliti dan dilaksanakan...aktiviti beading pun dah slow sikit sekarang ni..tp still in business.......







Wednesday, 25-Feb-2009 07:26 Email | Share | | Bookmark
Rambu ramba

Ok tak nama ni..sesuai tak dengan hasil jahitan ?....Maaf la tak terror ler bab2 bagi nama nih....

Update kali ni jahitan kat bahagian leher....baju ni kain dia nipis, ada lining, lembek...dan...dan...menguji kesabaran ku sungguh...beberapa pattern yg berbeza dicuba..tapi tak sesuai..buka balik jahitan...akhirnya manik2 yg berambu ramba ni jugak la yg sesuai (pada pandangan si tukang jahit la) utk dipadankan dengan baju moden berlengan jerut ni.....

BNB ..kalau masuk melawat sini...aku dah kena demam oval ler......

Ok tak larat nak story panjang2..tp yg bestnya tuanpunye baju ni....3 hari lepas dapat terus dok tayang kat ofis ni ha...suke akak.....

Ni kat bahagian lengan...tak nampak sangat..dah tuannya nak macam tu.....den ngikut yo...



Yang ni kat leher......abis pk letak stone yo kat bahagian atas. Tepi leher tu buat manik pintal dengan selang seli pearl...ok la..



Ni kat bahagian tengah ...



Ni di hujungnya......berjuntai2..seronok tengok bila tuannya berjalan2....



Yang ni keseluruhan .......



Wednesday, 25-Feb-2009 05:51 Email | Share | | Bookmark
Kak Zue

Personally..baju ni senang nak matching color manik.....kak zue nak manik kat hujung lengan ja....nak yg bunga2....so ni la hasilnya......idea asal dpd sifu noraini...tq kak...

Alhamdulillah tuanpunye baju gembira ketika baju sampai ke tangan beliau......puashati si tukang jahit bila melihat si tuanbaju senyum lebar melihatkan hujung lengan telah dihias dengan butiran2 manik....

Ok la cukup la berbahasa serba sedikit..badn kurang sihat dari semalam lagi.... dan dah masuk beberapa hari jugak la jarum dan manik tak ku pegang...minta maaf la kepada yg bajunya masih lagi tak siap.......insyaAllah bila badan dah sihat nanti akan ku bereskan....sabar yer....








[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net