Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Feb-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
Lagi lagi purple...

Harap bersabar ye kawan-kawan....ni lagi entry color purple untuk dikongsi bersama.....rasanya yg ni last entry untuk purple for this month...

Yang ni kawan punya baju minta di up kan sikit bahagian hujung lengan dan bawah baju. Tak ingat dpd fp siapa saya ambil pattern ni...nampak menarik....pada tuan punya pattern thanks for sharing .....rupanya bila susun color2 ni cara lain...lain pattern akan terhasil..pada yg suka tengok corak2 etnik..boleh la cuba pattern ni.....bermain2 dengan susunan manik berlainan warna...pasti terhasil bentuk2 yg menarik.......

Got to go now.....nanti update lagi dengan pattern yg lain....








Friday, 20-Feb-2009 06:12 Email | Share | | Bookmark
Bos punya baju.....

Purple lagi.....ramai tui peminat purple nih....kali ni baju bos sendiri.....berminat juga nak memanikkan baju utk dipakai di hari kenduri katanya....tema purple......nak yg simple2..lepas tenung dan renung baju ala2 jubah tu dengan jenis kain yg nipis ala2 chiffon....terhasil la tema dedaun ......jenuh jugak la nak menghabiskannya...

Lepas ni ada satu lagi baju purple nak update......jangan jemu yer....









Tuesday, 17-Feb-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Kak June

Ni kali yg keberapapun tak tahu cuba update kat fotopages ni.....dah elok2 setting dia pastu sangkut tengah2 upload....kena buat semula...ni nak marah ni... ..

Ok kawan2 ni update untuk kali ni ..dah lama dah dok simpan gambar ni tak masuk2 kat sini....baju ni simple je jahitan maniknya...tuannya pun minta yg simple2. Saya ni kalau dpt warna purple ..cukup sukeeeenya hati....bila matchkan dengan silver ke gold ke..memang naik seri nya....hehhehe

Tunggu ye ada a few lagi yg akan saya update later......(kalau tak sempat ari ni.....)










Quote:
izan72 - thanks....sabar je la kan.....
BNB - tq...betui jugak kan...letak pearl pun cantik tp tuan baju dah pesan tak nak manik2 besar, nanti nampak bonjol2 kat baju...kita ikut je la kehendak org yg nak pakai..next time baju len kita letak pearl yerk....


Tuesday, 3-Feb-2009 06:07 Email | Share | | Bookmark
Yus

Hampir terlupa nak update hasilkerja yg ni......dok kat dlm photobucket tak edit2 tu yg terlupa...jangan marah yer....

Baju ni hanya dijahit dihujung lengan jer sbb bahagian badan dah penuh dengan sulaman bunga2 kecil...cantik..terlupa pulak nak snapkan gambar bahagian sulam tu....so saya hanya suit kan dengan oval sequin dibentuk separuh bunga dan manik beriring 2 layer utk bahagian hujung lengan baju....simple jer..tuannya pun minta yg simple jer....

Ada lagi beberapa baju yg tak diupdatekan lagi kat sini......agak tak berkesempatan sangat nak mengadap fp ni lama2..pada yg baju tak siap lagi..harap maaf yer ...agak terbatas masa nak menjahit sekarang ni....walaupun curi2 jugak masa sejam dua di sebelah malam untuk menjahit....harap kawan2 memahami dan terus menyokong beader2 separuh masa ni...







Quote:
BNB-hehe...tu la pasal...ramailah pulak peminat si oval nih....
ruby - no problem..kita semua sama2 bertukar idea.
nida - ok ....nanti kita add yer...


Monday, 2-Feb-2009 06:43 Email | Share | | Bookmark
Baju SHA...

Baju ni dah lama siap....sebelum masuk 2009 lagi tp baru sempat update hari ni....sementara tak berapa sibuk....buat untuk hujung lengan saja.....SHA pesan buat janganla simple sangat sbb kalau simple sangat tak berbaloi hantar baju jauh2 utk dicantikkan.....cantik ke ....hehhehee...

pertama kali cuba buat yang berjuntai2 untuk cipta kelainan hasil kerastanganku ini....alhamdulillah bila dah siap rasa menarik pulak, dan teringin nak jahit satu di baju sendiri..tapi sedia maklum la kalau dah baju sendiri tu ntah bila siapnya.....apapun u all...happy viewing........







[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net