Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Jan-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark
Syikin.....

Tak tahu dah nak bagi nama apa ......bagi nama ikut tuanpunye la senang sikit....yg ni Cik Syikin kita minta buatkan di bahagian leher dan hujung lengan. Hujung lengan saya buatkan viva...simple...kat le copy sikit2 dpd majalah..tak ingat dah majalah apa....ambil pen...lakar2 atas kertas...maka terhasil la kat leher baju syikin tuh.... ...pastu tabur kan sikit manik sana sini utk tambahkan seri...hehhe...berseri ke ????....ok got to go now....







Quote:
BNB - thanks....will try to improve from time to time.. ..dinner tu tak leh pi la, anak2 sekolah ari ahad tu..len kali yer kalau2 tersampai ke kl..azi call bnb..leh jumpa..hehe


Wednesday, 14-Jan-2009 09:30 Email | Share | | Bookmark
ANI

Waduh..lamannye tak meng update kat sini.........cbuk dengan menghabiskan cuti tahun 2008..balik cuti sibuk dengan persiapan anak2 ke sekolah pulak....bila dah masuk ofis sibuk pulak la dengan function baru utk 2009........hari ni target nak update jugak walaupun 1 entry......

Yang ni tempahan ANI...viva kat hujung lengan. Actually baju lama yg di hias semula......ada 3 helai lagi tempahan beliau....minta maaf bebanyak kalau terpaksa tunggu lama sbb yg 3 lagi tu nak yg berat2 sikit......sabar yer...

Ada lagi entry kalau sempat esok saya uploadkan ..gambar belum edit.......till then chow cin cau.........



Thursday, 18-Dec-2008 09:34 Email | Share | | Bookmark
IRINGAN 4 DARA

Iringan Empat Dara untuk rakan sebangunan kerja nih.....akhirnya complete set siap semua yg beliau hantar sebanyak 5 helai....tp yg simple2 jer jahitan.....terima kasih atas kepercayaan yg diberi kepada saya untuk menambah seri baju2mu...kalau sudi antar la lagi....





Quote:
ija - thanks....yg simple utk pakai seharian ke pejabat, yg heavy utk dipakai masa2 tertentu...yg heavy muncul sesekali....baru la ada umpphh....tunggu yer memang tengah buat yg berat sikit.....


Tuesday, 16-Dec-2008 08:45 Email | Share | | Bookmark
Pepetak Kasih

Entry kali ni....simple jer beadings nyer..guna manik panjang2. Teruja dengan gaya anyaman....saya gunakan idea tu pada jahitan kali ini di bahagian tepi, bawah dan hujung lengan..baju ni baju kebaya...kita namakan Pepetak Kasih....... Di bahagian belahan tengan atas, saya jahitkan manik tabur simple jer....tuannyapun tak mau yg sarat2.....nak letak labuci pun tuannya tak suka......bila serahkan ke tangan tuanpunye baju....alhamdulillah beliau berminat...lega.....tunggu seterusnya update yg lain.....



Yang ni close up sikit hujung lengan dan belahan atas....



Keseluruhan baju.....



Thursday, 11-Dec-2008 09:35 Email | Share | | Bookmark
Bunga Bunga Matahari...

Latest update ..yang ni simple jer..buat kat hujung lengan, baju kurung kedah......
Ok ..jumpa lagi.....

Note: Minta maaf pada kak jun, sha, shikin, ani, syon.....baju anda semua masih lagi berada dengan selamatnya di tangan saya......ni tengah dok tekan gear laju ni nak bagi siapkan.......harap bersabar yer....






Quote:
mira - thanks
BNB - tak stress la...biasa jer .Cbuk ckit mengejar masa .....tengok dah tekatekimu itu...seperti jangkaan ...songket hijau menambah ceria..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net