Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Dec-2008 08:23 Email | Share | | Bookmark
SWEET GREEN APPLE MARKISAH....adapatasi dpd SPAGM msdnoraini

At last siap jugak baju ni.....simpan dpd bulan pose....hehhe..mintak maaf la tuanpunye ye..memandangkan nak yg heavy2 sikit..so lambat ler nak menyiapkannya...tambahan dengan masa yg agak terhad..sabo jer...tp lepas serahkan ke tangan tuanpunye dan tengok senyum lebar tu kira ok ler....hilang penat...

Adaptasi dpd nota msdnoraini pattern SPAGM.....credit to her.......secara kebetulan dpt baru color hijau jugak, so inilah hasilnya........baju kurung biasa, hujung lengan dimetrai dengan Lingkaran kasih....got to go now












Quote:
sheema - thanks
natasha - nice fp...
ernie - jangan sampai kena pukau taw..hehehhe.. newey thanks a lot..
mira - thanks....saya jait base kepada nota yg dibeli dpd msdnoraini..jom la try...

Quote:
kak ain - tenkiu..tenkiu..... . Kalau ada permintaan insyaAllah buat lagi....


Thursday, 20-Nov-2008 04:55 Email | Share | | Bookmark
Lari tajuk skettt...

 
 
 
View all 6 photos...
Sorry la entry yg ni lari tajuk sket.....

Ni orkid2 yg ada kat rumah saya....baru ni saya dan hubby cuti...so hubby ambil kesempatan mengemaskinikan pokok2 orkid hasil usahanya....hehhe..saya tengok dan tolong sikit2 jer....pastu dok mengadap jahitan balik

ok.....jumpa lagi....







Thursday, 20-Nov-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Pintalan Rerama

Yang ni simple jer......khabarnya nak pakai sebagai pengapit pengantin hujung minggu nanti. Pikir punye pikir....terhasil la Pintalan Rerama kat hujung lengan jer.....pintalan buat 2 layer, sequin tu susun macam rama-rama ....so got to go now....

Nantikan kemunculan yg baru....berat sikit kali nih.....









Thursday, 20-Nov-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
Manjalara dan Jejari

Ingat lagi entry jejari di bawah.....kali ni entry untuk mama nya pulak. Hujung lengan dan bawah baju.....hasil dpd tunjukajar dlm nota msdnoraini, terhasil la manjalara edisi tangan saya .......bahagian bawah pulak buat simple jer....nak matchkan dengan baju anakanda nya saya buatkan pattern jejari...tp in 2 colors....ok kot..harap2 mak dan anak suka dengan baju masing2 dan boleh la bergaya di majlis kenduri hujung minggu nih.....









Friday, 14-Nov-2008 06:11 Email | Share | | Bookmark
JEJARI

Kali ni entry utk anak sedaraku....baju kurung plain..mamanya hantar selai utk mama selai utk anak daranya....baju mama tengah dlm proses. Since anak daranya baru berusia 8 thn so dah pesan siap2 buat kat hujung lengan jer...simple...so pk punye pk....datang la idea JEJARI....boleh kot nama nih...
Simple jer gabungan pintalan dan dedaun kecil2 selang seli....
Got to go now...insyaAllah next week updatekan baju mama nye pulak....ada 2 helai yg urgent utk disiapkan by mid next week....rushing..rushing.....







[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net