Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
Simple jer.....

Yang ni simple jer......ada 2 helai lagi dpd tuanpunya yg sama.....sabar yer...memandangkan tuanpunya ni tengah dlm pantang anak ke 2...so saya ada lagi masa 2 bulan utk settlekan lagi 2 helai tu..hehehhe

Jahitan hujung lengan dan bawah baju jer......got to go now...






Quote:
mira - thanks
mira-creation - heh ramai lak peminat nama mira ni yerk!! thanks masuk melawat. Dah pi dah
fp awak..nice...keep up!


Tuesday, 4-Nov-2008 04:33 Email | Share | | Bookmark
Edisi tudung Si Cantik Manis

Entry ari ni....jahitan manik di tudung....tudung ni dah lama dok dlm simpanan ...kesian kat tuanpunya dok tanya banyak kali......maaf la yer Wina.....terima kasih kerana tetap menunggu. Simple jer...cuma buat di bahagian tepi dan highlight kan bunga2 ros kecil dan dedaun hijau.....next tunggu entry seterusnya.....







[quote]karmila - will visit yr fp.....
nor - thanks..
glamstarz - saje cuba2 ..jom kita hiasi lagi tudung2 dengan manik....koleksi tudung leh tengok kat chek
mek ni nye fp http://ctredzuan.fotopages.com[/quote]


Friday, 31-Oct-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
YAng lama tetap di hati....

Entry kali ni...yg simple jer walaupun pattern ni dah lama bertapak di koleksi beaders2 tp tetap diminati.....2 helai baju dpd kak jun minta dijahit yg simple dihujung tangan. Sesuai si pemakai, saya jahitkan manik beriring dan viva. Walaupun corak lama tetapi kadang2 gabungan warna yg sesuai menjadikan ianya tetap menarik....ok berundur dulu..nantikan kemasukan entry yg lain pula...daaa











Tuesday, 28-Oct-2008 09:41 Email | Share | | Bookmark
Sweet Fingers version biruuuuu

Version biru pulak kali ni.......baju my friend di kampung halaman di selatan tanahair......member since sek menengah lagi.....ok nanti jumpa lagi next entry...ada a few lagi tak sempat nak edit....





Friday, 24-Oct-2008 09:09 Email | Share | | Bookmark
Pintalan bebunga syawal.....sendiri punya edition

Ha..kali ni entry baju akak sendiri.....masa raya baru ni pakai kosong ja ...lepas raya baru hentam jahit sbb nak pakai masa open house company tempat kerja nih....buat kat hujung tangan ngan leher...walaupun kat leher tu tak boleh nak tayang sbb bertudung ...cukup la untuk tatapan sendiri..bagi pueh ati den ni ha......







[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net