Azi Beads Collections @

By: worlds of beadings sweet beads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Oct-2008 09:35 Email | Share | | Bookmark
Sweet Fingers

Yang ni dpt idea dpd fp kak hazie..kalau tak silap namanya octopos...kita tukar nama jadi sweet fingers sbb nampak cam jejari2 tersusun, bila dah banyak2 dan berselang seli warnanya nampak sweet jer...heheh(angkat bakul sendiri nih !!!!)

Last entry untuk tempahan raya yg sempat dirakamkan....pasni masukkan entry lepas raya pulak, dah bersusun jugak tempahan....la ni dok rileks dulu sbb tengah demam......

Quote:
juna : selamat hari raya 2 u 2....nice collection
deq nur : thanks...tu la hasil lawatan sambil belajar ke fp beaders2 lain...best la pi melancong...







Wednesday, 8-Oct-2008 09:03 Email | Share | | Bookmark
Amiera Blossom lagi

Lagi peminat Amiera Blossom. Kali ni tempahan dpd kak azma. Harap berkenan dan kalau sudi2 tu hantar la lagi....

AB kali ni dipadankan dengan jalinan bunga di hujung lengan.....nasib baik sempat siap sebelum raya ....walaupun tika tu rasa macam nak pitam dah menyiapkan tempahan yg lain2...tp bila semua dah siap....hmmmm..alangkah seronok nya rasa di hati....tambah2 lagi bila dpt sms dpd tuanpunya baju sukenyer........

Ni yang hujung lengan...



Yang ni di bahagian bawah badan.......





Tuesday, 7-Oct-2008 02:02 Email | Share | | Bookmark
Pintalan Bebunga Syawal

Ok tak nama?....hehe secara kebetulan tengah2 edit gambar terlintas ler pulak nama ni...Tempahan dpd Pn Masaliza utk anak daranya. Buat yg simple2 pesannya....hujung lengan dan leher sahaja. Hujung lengan saya buatkan pintalan 3 layer mengikut warna bunga2 baju letakkan bunga2 cara berselang2. lehernya saya buatkan labuci mangkuk di sekeliling leher dan selangseli kan bungan di keliling jahitan......ok tak?....Happy viewing....









Tuesday, 7-Oct-2008 01:47 Email | Share | | Bookmark
Ibu dan anak

Tempahan dpd birasku dan anaknya. Just nak yang simple2 jer. Untuk mama ku buatkan jahitan beriring 2 layer kombinasi color hijau gelap, light dan silver....cantik bersinar2 kelihatan sesuai dengan kurung hijau muda pilihannya.....



Yang ni pula untuk anak dara nya Athira..baju kurung kedah yg diminta hiaskan manik2 di hujung lengan ajer. Sesuai dengan usia, buatkan yg simple ajer...gabungan manik, labuci mangkuk dan manik beras.....



Tuesday, 7-Oct-2008 01:41 Email | Share | | Bookmark
Sweet Orange

Tudung bawal yg diupdatekan dengan manik2 comel . Tempahan ni dah lama terpendam dlm simpanan...akhirnya bertekad utk serahkan sebelum hari raya.......tercapai jugak hasratku akhirnya....terima kasih kepada tuanpunya kerana sudi menanti......



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net