Azi Beads Collections @


My name: worlds of beadings sweet beads
My Fotopage: http://mira05.fotopages.com/
About me: email : norazilah72@gmail.com
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK DITERIMA
Latest entry:TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK TELAH DITERIMA...
sila hubungi saya melalui email atau telefon dan layari blog ini : http://izanmandcuppies.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Arissa Putri
Latest entry:Rosy Blooming.
Rosy Blooming ni untuk Zuha. Kombinasi labuci yang dibuat bunga rose dan manik tabur bagi sepadan dengan bunga pada kain. Harapnya Zuha suka laa..memandangkan dia ader hint nak manik tabur :) View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016